Verwarming & Sanitair, Badkamer, Warmtepompen, Zonnepanelen, Zink & Asfalt, Herstellingen & Onderhoud

Contacteer ons via sanitair.deneckere@telenet.be of op 0475 42 67 53.

Asfalt & Koper & Zink

Uw dak wordt bedekt met kwalitatief hoogstaande PVC-platformbedekking. Dit alles wordt professioneel warm gelast. Volgens specifieke individuele wensen wordt uw dak eventueel ook geïsoleerd.

Daarnaast wordt een dakgoot gekozen die perfect bij de uitstraling en de stijl van uw huis past. Zo kunnen wij uw volledige woning het nodige cachet geven. Hierbij wordt koper en/of zink gebruikt om de regenwaterafvoer op een kwaliteitsvolle manier te garanderen.

  • Koper heeft de langste levensduur, en geeft uw huis een luxueuze uitstraling. Het is het meest esthetische materiaal, en wordt vooral gebruik bij villa’s, herenhuizen en woningen in pastoriestijl. Koper verkleurt na enige tijd naar het karakteristieke platinagroen en geeft uw woning meteen de nodige charme.
  • Zink kan in allerlei vormen worden toegepast, en zorgt voor de juiste uitstraling aan zowel nieuwe als oude gebouwen. Zink heeft ook een prima prijs-kwaliteitverhouding. In geval van beschadiging zijn deze vaak ook eenvoudig te repareren.